Arroz integral con leche

Arroz integral con leche

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Arroz integral con leche. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz integral con leche is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Arroz integral con leche is something which I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Arroz integral con leche, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz integral con leche delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Arroz integral con leche using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

#recetasdulces
En casa hace tiempo que sustituimos el arroz blanco por integral, y la leche entera por desnatada. Una cuestión de digestiones... y para hacer postres no iba a ser menos!! Al final solo varía un poco la textura (menos densidad) y con respecto al arroz, varían los tiempos de cocción y el propio grano, que se queda un poco más... "tiesito". Igualmente está delicioso y os animo fervientemente a que lo probéis y me digáis qué os parece! On egin!!

Ingredients and spices that need to be Take to make Arroz integral con leche:

  1. 1 vaso arroz integral
  2. 4 vasos leche desnatada
  3. 4 cucharadas azúcar
  4. 1 rama canela
  5. La ralladura de medio limón (sin parte blanca)
  6. Canela en polvo

Steps to make to make Arroz integral con leche

  1. Pongo el vaso de arroz en un cuenco con agua fría. Os voy a ser súper sincera. No tengo ni la más remota idea de para qué se hace esto. Pero lo hacía mi abuela y ante eso... solo puedes quitarte el sombrero y hacer lo mismo. 😂😂😂
  2. Ahora ponemos en una cazuela las leche y empezamos a calentar, añadiendo la ralladura de limón, el azúcar, y la canela en rama. El tema del azúcar... yo añado 1 cucharada rasa de azúcar por cada vaso de leche. Así que si os gusta más espeso, poned 1 vaso menos de leche y 1 menos de azúcar. Y si os gusta más líquido, una más de leche y una más de azúcar. Sencillo!
  3. Cuando haya cogido calor añade el arroz (Sin agua por supuesto). El agua era como para tenerlo remojado... jajaja es que no se para que se hace... si alguien lo sabe que me lo diga por favor!
  4. No dejes de remover hasta que rompa a hervir, y cuando esto pase, baja el fuego para dejarlo al "chup-chup", tápalo y déjalo cocer al menos 45 minutos. A partir de ahí vete mirándolo de vez en cuando... yo lo suelo tener entre 1 hora y 1 hora y cuarto. Si ves que vas necesitando más leche, añade en función de lo que vayas viendo...
  5. Emplata, un poquito de canela el polvo... y on egin!!! 😊

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences in time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or even more components or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you do not need to learn them but just if you grasp some simple food preparation methods.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Quick Arroz integral con leche. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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