Arroz con leche casero

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Arroz con leche casero. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz con leche casero is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. Arroz con leche casero is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Arroz con leche casero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con leche casero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz con leche casero is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz con leche casero estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Arroz con leche casero using 6 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Es un postre dulce aunque muy calórico, por eso los platos que se sirven se recomiendan no sean muy grandes (aunque para los golosos como yo les sabrá a poco y acabarán comiendose dos).

El arroz con leche es muy agradecido, pero a cambio te pide un sacrificio: estar pendiente de él todo el tiempo. Así que para su elaboración, no lo intentéis compaginar con otras actividades, le debéis prestar atención y "mimos", así os lo recompensara con un postre muy delicioso.

Ingredients and spices that need to be Get to make Arroz con leche casero:

  1. 1 litro leche
  2. Monda de un limón (cortado en 4 trozos)
  3. Canela en rama (3)
  4. Canela en polvo
  5. 100 gr Azúcar
  6. Arroz 200 gramos

Instructions to make to make Arroz con leche casero

  1. Se vierte 3/4 de la leche en un cazo y se pone a fuego medio / fuerte para que vaya calentando.
  2. Mientras, ya se puede añadir el azucar, las ramas de canela y las mondas de limón
  3. ¡ATENCION!: Las mondas no deben llevar NADA del limón, sino corréis el riesgo de cortar la leche. Id removiendo para aseguraros que el azúcar no se quede depositado en el fondo.
    Cuando haya roto a hervir le bajáis el fuego para que hierva un minuto más (la mezcla de leche, limón, canela y azúcar se debe formar bien).
  4. A continuación le echáis el arroz y ahí es donde ya no os podéis mover del sitio. Con fuego medio/bajo, debeis ir removiendo suavemente, con mimo, sin agitarlo deprisa...
  5. Id comprobando la cantidad de leche que vaya quedando, a medida que el arroz lo vaya absorbiendo se irá espesando. Procurad que no se os espese, deberá quedaros más bien líquido porque al reposo posterior, el arroz seguirá absorbiendolo.
  6. Podéis reponer con la leche que os haya sobrado hasta que se cueza el arroz.
  7. Id probándolo de azúcar y el grano de arroz (este debe desaparecer un punto blanco que tiene en el interior).
  8. Al finalizar, lo servís en varios boles o recipientes no muy grandes (recordad que se os tiene que haber quedado más líquido que espeso).
  9. Tened en cuenta que al finalizar el hervor, el arroz habrá quedado depositado en el fondo, así que al cogerlo con un cucharón, procurad coger un poco de leche y un poco de arroz.
  10. Añadidle también al bol o recipiente un trozo de la monda del limón y una rama de canela (sino os llega para todos los recipientes, repartidlos).
  11. Dejadlos enfriar a la intemperie y, sorprendentemente, observaréis que al enfriarse ha absorbido mucha leche..
  12. Podéis ponerles la canela en polvo en caliente o en frío. como queráis. Cuando los tengáis enfriados, entonces ya podéis meterlos en la nevera (no abuséis de dejarlo más de dos días).

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little basically zesty, you can make easy adjustments to achieve this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. As for standard cooking skills for newbies you do not need to learn them but just if you master some simple cooking methods.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Arroz con leche casero. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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