Pozole

Pozole

Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pozole. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pozole is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Pozole is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pozole, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pozole is 7 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pozole estimated approx 3 horas.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pozole using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pozole:

  1. 1 1/2 kg espinazo de cerdo
  2. 1 kg pierna de cerdo sin grasa
  3. 1 bote grande de grano de maíz blanco (yo uso marca Teasdale)
  4. 1 1/2 bolsa salsa roja para enchiladas Nana Mary
  5. 5 cucharadas sal de grano
  6. 4 hojas laurel
  7. 1 1/2 cebolla grande
  8. 5 dientes ajo
  9. 1 cucharada orégano molido

Instructions to make to make Pozole

  1. A mí me gusta hacer las piezas por separado (espinazo y pierna) por la forma en que nos gusta comer a diferentes miembros de la familia. También se puede hacer el pozole de pollo, de camarón, o de champiñones
  2. En una olla vamos a poner poco menos de 3/4 de agua, 2 cucharadas de sal de grano, media cebolla, 3 dientes de ajo, 2 hojas de laurel y el kilo y medio de espinazo. Lo vamos a dejar tapado a fuego alto hasta que hierva, entonces bajaremos a fuego bajo
  3. Vamos a cortar la pierna en cuadros (o se puede pedir así al carnicero desde que se compra) y antes de cocinarla le vamos a quitar las partes que contienen más grasa
  4. En otra olla igual pondremos poco menos de 3/4 de agua, 2 cucharadas de sal de grano, 1/4 parte de cebolla, 2 dientes de ajo, y 2 hojas de laurel y el kilo de pierna sin grasa. Igual lo dejaremos tapado a fuego alto hasta que hierva y después bajaremos a fuego lento. Hasta que la carne esté muy blandita (picaremos con un tenedor para saberlo)
  5. Hay que darle una enjuagada ligera al grano de maíz blanco, lo podemos hacer en un colador grande
  6. Este paso es opcional (si les gusta la cebolla) usaremos 1/6 parte de una cebolla, y lo coloco en el procesador/batidora de inmersión con un poco de agua (en lo que cubre la cebolla) batimos y esto lo vertemos en la olla donde prepararemos el grano en el siguiente paso
  7. En una tercera olla prepararemos el grano. Para esto colocamos media olla con agua natural, el resto de la cebolla entera, 1 cucharada de sal de grano, la cucharada de orégano molido y en cuanto al chile, dependerá de que tan picoso se desea, puede ser de 1 a dos bolsas de la salsa (ir probando) y al final colocamos dentro también el grano. Tapamos y lo dejamos cocer a fuego lento, hasta que este blando
  8. Ya que estén las tres cosas listas procedemos a servir, de acuerdo a lo que desee cada persona, puede ser una mezcla de espinazo, pierna y grano, o solo espinazo y grano, o solo pierna y grano.
    Y se puede acompañar con lechuga, rábano, cebolla picada, y tostadas

As your experience and confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or more components or is a little bit more or less spicy, you can make basic adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them however only if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Quick Pozole. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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