Marlin muy a mi estilo💕
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Marlin muy a mi estilo💕. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Marlin muy a mi estilo💕 is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. Marlin muy a mi estilo💕 is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Marlin muy a mi estilo💕, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Marlin muy a mi estilo💕 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Marlin muy a mi estilo💕 using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Se sirve con aguacate, crema preparada, tortillas de maíz o quesadillas de maíz o burritos con queso, en verdad es de lo más sabroso esta comida, prometo que se van a chupar los dedos 💜☺️
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Marlin muy a mi estilo💕:
- 2 piezas marlin
- 1/4 cebolla
- 1/4 pimiento morrón
- al gusto salsa soya
- 2 tomates
- 1 chile serrano
- 1 jitomate
Steps to make to make Marlin muy a mi estilo💕
- Se deja descongelar el marlin, se pica en pedacitos y se reserva.
- Se pica la cebolla y el pimiento morrón, se pone aceite en un sartén y se deja freír más o menos se ve como la foto aguaditos
- Cuando esté lista la verdura se vierte el marlin que teníamos picado y se revuelve, más o menos tantear que esté colorido y se le vierte salsa soya, primero se le echa a que se manche pero no mucho por que a veces viene salado el marlin
- El marlin se deja freír, a veces es necesario agregar aceite para que no se pegue y se cocina a fuego alto si queremos que se fría y se agrega pimienta.
- En la licuadora echamos los tomates, jitomate y chile lo mezclamos y lo echamos al marlin, hay gente que le gusta solo así seco y a otra jugoson, así que dependiendo el gusto agregamos los tomates🍅 más o menos así se ve, pasa que yo lo quise para. Hacerlo taquitos
- Mientras se freía el marlin, para hacer el arroz, reserve una taza de arroz (para no andar a las carreras y se me queme después) y puse en la olla aceite poco ajo y knorr suiza cuando calentó, eché el arroz y lo dejé que se pusiera morenito,
- Si el chamaco no hubiera estado dormido habría licuado 3 tomates, 1 jitomate y cebolla blanca y lo habría vertido junto con una taza de agua a fuego lento, pero como el querubin no se dejó, tuve que poner una lata de valvita y una taza de agua a fuego lento y se ve en la foto quedo sabroso
As your experience and also confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or more ingredients or is a bit more or less spicy, you can make easy changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you understand some simple cooking methods.
This isn't a total overview to fast as well as very easy lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Marlin muy a mi estilo💕. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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